Hent selv sten

Hvis du har brug for sten til dit næste projekt, kan du hos Materialegården i Slagelse, Odense, Nyborg, Middelfart, Fredericia, Vejle og Esbjerg med vores selvbetjeningssystem hente dine sten selv, når det passer dig. Vi tilbyder et bredt udvalg af sten til både private og virksomheder, der har brug for byggematerialer til deres projekter til en god pris.

Hvorfor vælge at hente dine sten selv?

  • Spar penge: Når du vælger at hente dine sten selv, kan du spare en masse på transportomkostninger og du slipper for at betale ekstra for fragt.
  • Mere fleksibilitet: Hos Materialegården giver vi dig muligheden for at hente stenene på et tidspunkt, der passer dig bedst. Vi har åben alle ugens dage.
  • Stort udvalg: Vi har et bredt udvalg af sten, som du kan vælge imellem. Uanset om du skal bruge grus, sand eller granitsten, kan du finde det hos os.
  • Høj kvalitet: Du kan være sikker på, at du får sten af høj kvalitet, når du handler hos os.

Så nemt er det at hente dine sten selv

Ved ankomst kører du op på en vægt ved indkørslen til Materialegården. Hvor din vægt måles – og du får en billet. Når du har læsset de sten, du skal bruge, scanner du din billet ved udvejningen, hvorefter du vælger det materiale du har læsset og går til betaling. Hvis du skal bruge andre materialer, skal du køre ind igen.

Kontakt os for flere oplysninger om vores sten

Så hvis du har brug for sten til dit næste byggeprojekt, så tag et kig på vores store udvalg her hos Materialegården. Hent selv dine sten og spar tid og penge samtidig med at du er sikker på at få materialer af høj kvalitet. Besøg os i dag eller ring til os på telefon 32 25 99 77 eller send en mail til mail@matgaard.dk for mere information.